Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - klassikale opleiding

Deze opleiding leidt u op voor de enige officiële ­persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence ­Professional (CBIP) van TDWI

Georganiseerd door International Management Forum

Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. De titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute), hét kennis- en expertise-instituut op het gebied van business intelligence en data warehousing. De CBIP titel is een wereldwijd aan belang winnende en de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals.
De opleiding tot Certified Business Intelligence Professional (CBIP) bestaat uit twee 5-daagse deelopleidingen, t.w.:
Business Intelligence en Business Analytics; en
Data Intelligence.
In de opleiding Business Intelligence en Business Analytics wordt het vakgebied uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied.
In de eveneens opleiding Data Intelligence komen het analyseren en structureren van data aan bod met de instrumenten die u daarbij kunnen helpen; van data warehouse tot data lake of data vault en van real time analytics tot pervasive intelligence. Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.

maandag 15 juli 09:30 - 17:00
Centraal in het land
Centraal in het land
€ 7.980,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.