COBIT® 5 Foundation

Deze Nederlandstalige training (incl. examen) leidt op voor het wereldwijd erkende COBIT® 5 Foundation certificaat van ISACA® en wordt gegeven door vrijwel de enige COBIT 5 gecertificeerde docent in Nederland

Georganiseerd door International Management Forum

In deze Nederlandstalige training leert u waarom een IT governance en Control framework nodig is en hoe COBIT hieraan invulling geeft. U maakt kennis met de 5 principes en 7 enablers van IT governance volgens COBIT 5 en de toepassing ervan in de praktijk. Het uitgebreide procesmodel (37 processen) en het implementatiemodel worden met u doorgenomen. De verschillende elementen van het framework worden uitgelegd aan de hand van tal van praktische voorbeelden. De training geeft u inzicht in de principes (ondersteund door tal van praktijkvoorbeelden en cases) en de processen van IT en leert u hoe u COBIT effectief toepast in uw organisatie. Op de derde dag van de training legt u het ISACA examen voor het COBIT 5 Foundation certificaat af.
COBIT 5 Foundation examen(garantie)
Om het internationaal erkende COBIT 5 Foundation certificaat te verkrijgen dient u te slagen voor het Engelstalige COBIT 5 Foundation examen van ISACA, dat afgenomen wordt door onze APMG geaccrediteerde trainer. Het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen. Mocht u onverhoopt de eerste keer niet slagen, dan mag u geheel kosteloos het examen opnieuw afleggen.

maandag 9 december 09:00 - 17:00
Amstelveen
Amstelveen
€ 2.180,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.