Modern Records Management (MRM)

De Modern Records Management (MRM) training leidt op voor de officiële Modern Records Management (MRM) Master certificering van AIIM

Georganiseerd door International Management Forum

De Modern Records Management (MRM) training dekt het volledige kader van Electronic Records Management af en biedt inzicht in hoe records management optimaal benut kan worden in uw organisatie. Alle typen records komen aan de orde. De nadruk zal echter liggen op elektronische records.
In een mum van tijd bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs om Modern Records Management (MRM) efficiënt in uw organisatie te implementeren. De lessen zijn op Modern Records Management Specialist niveau en op Modern Records Management Implementation Specialist niveau. Gedurende de volledige training wordt u voorbereid op de uiteindelijke Modern Records Management Master (MRMm) certificering. U ontvangt uw certificaat van AIIM, de internationale Enterprise Content Management vereniging.
De Modern Records Management (MRM) training is onder andere interessant voor records management professionals, business managers, IT managers, compliance officers en risk managers, maar ook voor solution integrators en providers, sales consultants, project managers en technische staf in zowel de publieke als de private sector.

maandag 4 november 09:00 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
€ 2.415,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.