Data Science in R

Leer data te analyseren en te visualiseren met R en ontwikkel uzelf tot een R-power user!

Georganiseerd door International Management Forum

R is - samen met Python - op dit moment een van de meest geavanceerde statistische programma's. R wordt veel gebruikt bij dataverwerking en statistische toepassingen. R is een geweldig analysepakket, flexibel en open source (dus gratis). Met meer dan 2 miljoen gebruikers wereldwijd is R de leidende programmeertaal in Data Science en statistiek. Het aantal R gebruikers neemt elk jaar met 40% toe. Door de uitgebreide mogelijkheden om data te analyseren en te visualiseren geldt R momenteel als dé de facto standaard in de Data Science wereld.
R is op het eerste gezicht complex en vergt zeker de nodige oefening. Na deze 3-daagse training heeft u alle kennis in huis. Daarnaast kent u alle ins en outs om zelfstandig met R analyses uit te voeren en voorspellende modellen te maken.
R is een softwarepakket en programmeertaal ontwikkeld voor statistiek en data analyse doeleinden. Het programma is ontworpen door Ross Ihaka en Robert Gentleman (vandaar de naam R) aan de universiteit van Auckland en wordt bijgehouden door het R core team.
Steeds meer data scientists, business- en data analisten, business intelligence (BI) managers, marketing intelligence (MI) managers, actuarissen en risk managers gebruiken R als analysetool. De kracht van R is dat deze ontwikkeld is door analisten voor analisten. Voor intensieve data analyse projecten is R zeer geschikt. De krachtige commando's ervan kunnen u veel tijd besparen.

dinsdag 19 november 10:00 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
€ 2.480,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.