Certified Business Intelligence Professional (CBIP)

De meest veelomvattende BI opleiding waarin u wordt opgeleid voor de CBIP titel van TDWI, de enige officiële persoonscertificering voor Business Intelligence.

Georganiseerd door International Management Forum

Business Intelligence is het vakgebied dat zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprestaties. Dit door informatie beschikbaar en toegankelijk te maken. De titel Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is in het leven geroepen door TDWI (The Data Warehousing Institute). TDWI is hét kennis- en expertise instituut op het gebied van Business Intelligence en Data Warehousing.
De Certified Business Intelligence Professional (CBIP) titel is een wereldwijd aan belang winnende persoonscertificering. Daarnaast is de CBIP titel de enige onafhankelijke persoonscertificering voor Business Intelligence professionals.
Wanneer u slaagt voor het examen, ontvangt u de wereldwijd erkende CBIP titel. De Certified Business Intelligence Professional (CBIP) certificering is 3 jaar geldig. Hercertificering is mogelijk door te voldoen aan de CBIP hercertificeringsvoorwaarden of door opnieuw examen te doen.

vrijdag 13 september 09:30 - 17:00
Centraal in het land
Centraal in het land
€ 7.980,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.