Gratis Webinar Power BI in de praktijk

Power BI is op dit moment een van de populairste en meest gebruikte datavisualisatietools. Tijdens het webinar ‘Power BI in de praktijk’ neemt Arjan Burger je mee in de wereld van datavisualisatie.

Webinar
Georganiseerd door Eduvision Opleidingen

Power BI is op dit moment een van de populairste en meest gebruikte datavisualisatietools. De belangrijkste reden hiervoor is dat het een intelligente en gebruiksvriendelijke tool is, die vele mogelijkheden biedt als het gaat om het in beeld brengen van data. Zo kun je er tal van sprekende visuals mee maken (waaronder grafieken, tabellen en landkaarten) die eenvoudig in gebruik en gemakkelijk naar eigen voorkeur in te stellen zijn. De visuals kunnen geopend worden op computer, tablet of smartphone, waardoor je je data altijd bij de hand hebt.

Hoewel Power BI zich uitstekend laat combineren met de diverse databases en producten (waaronder Excel - vaak gebruikt als ‘voorloper’ van Power BI -, en Googleproducten, waaronder Google Analytics), correspondeert het, als onderdeel van Microsoft, perfect met andere Microsoft-producten.

Tijdens het webinar ‘Power BI in de praktijk’ neemt Arjan Burger je mee in de wereld van datavisualisatie. Hij laat je zien hoe je met behulp van Power BI data visualiseert en aanpast. Je leert hoe je data kunt inladen, hoe je een dashboard vormgeeft en hoe je data en uitkomsten kunt interpreteren. Dit webinar geeft je breed inzicht in de toegevoegde waarde van Power BI en helpt je om zelf concreet aan de slag te gaan

donderdag 22 augustus 11:00 - 12:00
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0880444222

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.