IT In Motion 2019

Data is altijd in beweging, de ontwikkelingen gaan razendsnel. Daarom organiseren wij op 12 november DMP IT In Motion: high-level trends en ontwikkelingen tot aan technische deep dives, alles komt voorbij. Met gastspreker Robert Doornbos.

Seminar
Georganiseerd door DMP

Data is altijd in beweging. Of het nu gaat om de data in uw eigen datacenter of data in de cloud: zaken als een veilige opslag, een goede back-up en een betrouwbare disaster recovery zijn vanzelfsprekend. Net zo belangrijk zijn een solide data beveiliging, het kunnen voldoen aan de wet- en regelgeving en een helder inzicht krijgen in uw data. De ontwikkelingen gaan razendsnel, daarom organiseren wij op 12 november voor de eerste keer DMP IT In Motion. Een jaarlijks terugkerend event waarin wij u samen met onze technologiepartners bijpraten over deze ontwikkelingen. Van high-level trends en ontwikkelingen tot aan technische deep dives, alles komt voorbij in De Landgoederij in Bunnik.

Robert Doornbos een topsporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt als coureur in Formule 1 en Indy Car. Als vaste gast en gezicht bij de Formule 1 uitzendingen van Ziggo Sport geeft Robert analyses van de Formule 1 races en prestaties van Max Verstappen. In de autosport maken duizendsten van seconden het verschil. Robert Doornbos geeft u een kijkje in deze snelle wereld en maakt daarbij een link naar innovatie, ondernemen en IT In Motion.

dinsdag 12 november 10:00 - 16:00
Bunnik
De Landgoederij, Bunnik
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.