Application Security Testing

U zet uw eerste stappen in de wereld van het testen van software en wilt graag meer kennis opdoen U bent softwareontwikkelaar of -tester en u wilt leren hoe u uw applicaties kunt testen op veiligheid Als u software ontwikkelt of test is er ong

Georganiseerd door Security Academy

Als u software ontwikkelt of test is er ongetwijfeld gesproken over beveiligingstesten. Een penetratietest die uitgevoerd wordt door een externe partij is vaak kostbaar en weinig effectief, moeilijk in te passen in de releaseplanning en wordt uitgevoerd door mensen die niet de benodigde domeinkennis hebben voor de applicatie. Maar dit kan anders.

Wat als u de meest voorkomende beveiligingsproblemen zelf kan testen?
Steeds meer organisaties voeren interne beveiligingstests uit. Of u nu deel uitmaakt van een interne software security group of de security champion bent binnen uw ontwikkelteam, deze training helpt u de vaardigheden te ontwikkelen om beveiligingstests te kunnen uitvoeren zodat u vaak voorkomende beveiligingsproblemen snel en vroegtijdig op het spoor komt.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het ontwikkelen en testen van software. Denk hierbij aan softwareontwikkelaars, testers en ethical hackers.
Door middel van hands-on oefeningen leert u diverse professionele tools voor beveiligingstesten te gebruiken en problemen te vinden in een onveilige webapplicatie. U leert welke verschillende beveiligingstests er bestaan en wanneer welk type test het meest geschikt is.
De oefeningen maken gebruik van de internationaal bekende OWASP Testing Guide en leren u hoe een beveiligingstest gestructureerd kan worden uitgevoerd.

Voorkennis
Voor deze cursus is geen bijzondere voorkennis vereist. Affiniteit met het testen en ontwikkelen van software verdient echter wel de voorkeur.

donderdag 14 november 09:00 t/m vrijdag 15 november 17:00
Woerden
de Bleek 11
1295,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.