CES Unveiled

CES® Unveiled keert terug naar Nederland voor een derde editie om de nieuwste, innovatieve technologieën uit de hele regio te presenteren. De CES Unveiled serie is de ultieme sneak peek van wat er op de CES 2020 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Conferentie
Georganiseerd door Consumer Technology Association

CES® Unveiled keert terug naar Nederland voor een derde editie om de nieuwste technologieën uit de hele regio te presenteren.

CES Unveiled wordt georganiseerd in technolgie-hotspots over de hele wereld en omvat het beste van zowel kleine en grote technologiebedrijven, 's werelds meest invloedrijke media, senior executives en grote influencers in de technologie-industrie.

Van veelbelovende starters tot gevestigde merken, de CES Unveiled serie is de ultieme sneak peek van wat er op de CES 2020 wereldwijd zal worden gelanceerd.

Het evenement begint met een conferentieprogramma door CTA-managers en industrieleiders, gevolgd door een Exhibition en Networking Experience, waar de meest innovatieve bedrijven uit Nederland en de omliggende regio de nieuwste opkomende technologieën en trends presenteren die onze wereld verbeteren en ons leven veranderen, waaronder kunstmatige intelligentie (AI), AR/VR, enterprise solutions, gezondheid en welzijn, resilience en smart cities.


CES Unveiled verwelkomt iedereen binnen de technologie-industrie, inclusief de media, de financiële/investeringsgemeenschap, senior executives, overheidsfunctionarissen, industrie influencers en meer!

donderdag 17 oktober 09:30 - 17:00
Amsterdam
Beurs van Berlage
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.