Business Continuity Foundation

Voor wie U zet uw eerste stappen in de wereld van business continuity en wilt graag meer kennis opdoen U heeft in uw werk te maken met business continuity U heeft de ambitie Business Continuity Manager te worden

Georganiseerd door Security Academy

U wordt als medewerker betrokken of bent geïnteresseerd in Business Continuity Management. Na twee dagen zullen de grondbeginselen van het Business Continuity Management Proces (BCMP) voor u geen geheim meer zijn. U leert wat de stappen zijn in het BCMP en wat deze stappen na uitvoering de organisatie opleveren. U wordt bekendgemaakt met de terminologie die in het BCMP wordt gebruikt. De kennis wordt in een zeer interactieve vorm aan u overgedragen. Nadat u deze cursus heeft gevolgd kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan de uitvoering van het BCMP in uw organisatie.
Het BCMP is een bedrijfs- en een organisatiebreed proces. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met Business Continuity, erbij betrokken raken of voor cursisten die kennis willen maken met het BCMP. Denk bijvoorbeeld aan cursisten die werkzaam zijn in de primaire processen, maar ook aan:
Facilitymanagers, Securitymanagers, Informatiemanagers, Service Level managers, Marketingmanagers, Bedrijfsjuristen, Suplly Chain managers, Teammanagers

Tijdens de cursus Business Continuity Foundation wordt de basis van Business Continuity Management behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen.
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal.

woensdag 11 september 09:00 t/m donderdag 12 september 17:00
Woerden
de Bleek 11
1295,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
0348-408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.