CIPP/E® Preparation Course

U wilt u op praktische wijze voorbereiden op het internationale CIPP/E®-examen, U houdt zich in uw organisatie bezig met de AVG en GDPR en u wilt zich profileren als gecertificeerd professional, U wilt de theorie én de stof begrijpen.

Georganiseerd door Security Academy

CIPP/E® wordt gezien als dé Europese standaard op het gebied van privacycertificering. Na afronding van de training heeft u gedegen kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming op Europees niveau. Tijdens de training komen alle relevante privacyprincipes aan bod. Belangrijke onderwerpen die aan de orde komen zijn:
Introductie in Europese gegevensbescherming.
Europese wetgevende instanties.
Wettelijk kader.
Compliance met de AVG.
Grensoverschrijdend verkeer van persoonsgegevens.
Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CIPP/E®-examen. Deze trainingen richten zich voornamelijk op het examen. Onze ervaring is dat het CIPP/E®-examen niet onderschat moet worden. Uitsluitend oefenen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Deze CIPP/E®-training onderscheidt zich – naast de focus op het behalen van het examen – door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.
De training bestaat uit twee klassikale cursusdagen waarin theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Alle onderwerpen die in het examen naar voren komen worden tijdens de training behandeld, zodat u voldoende tijd heeft de stof eigen te maken.

Deze training is bedoeld voor iedereen die fundamentele kennis nodig heeft van gegevensbescherming. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan IT-, privacy- en securityprofessionals.

donderdag 19 september 09:00 t/m vrijdag 20 september 17:00
Woerden
de Bleek 11
1295,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.