Ultimate Test Drive voor OT-security

BrainCap Cyber Security en Palo Alto Networks organiseren op 15 oktober dit cybersecurity event voor voor bedrijven met een geautomatiseerd productieproces, dat zicht richt op de specifieke uitdagingen binnen OT-security dat specialistische kennis vereist

Workshop
Georganiseerd door BrainCap Cyber Security

Voor de cybersecurity van bedrijven met een geautomatiseerd productieproces is specialistische kennis nodig. Het is een vak apart. BrainCap Cyber Security en Palo Alto Networks nodigen u daarom uit voor de Ultimate Test Drive voor OT-security op 15 oktober a.s. Een evenement dat zicht richt op de specifieke uitdagingen binnen OT-security en op de mogelijkheden om deze complexe omgevingen zo goed mogelijk te beveiligen.

In de ochtend laten we zien hoe u inzicht krijgt in de productieomgeving van uw organisatie, waar de bedrijfskritieke systemen staan. We laten zien hoe u de scheiding kunt maken tussen de OT- en IT-omgeving, met behoud van communicatie én hoe u dit secure doet.

In de middag is er een hands-on workshop. Hierin ervaren de deelnemers zelf hoe relatief makkelijk het is om schade aan te richten in een OT-omgeving en hoe u dit kunt voorkomen.

Na deze dag heeft u inzicht in de cyberrisico’s van de bedrijfskritieke, industriële omgeving, ervaring met de praktische en slimme oplossingen die er zijn voor de bijzondere OT-uitdagingen en compliancy tools en handvatten voor een gedegen OT-securitybeleid.


Dit OT-security event is bestemd voor IT-managers, security netwerkbeheerders, securitymanagers, information security officers en directeuren werkzaam bij organisaties met een OT-omgeving.

Het event vindt plaats in het kantoor van Palo Alto Networks in Amsterdam. Het is mogelijk om met meerdere collega’s deel te nemen. Deelname is kosteloos.

dinsdag 15 oktober 09:30 - 16:00
Amsterdam
Customer Business Center Palo Alto Networks
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.