Cyber Security Summit!

Tijdens de eerste iSense Summit van 2020 nemen de sprekers je mee in de wereld van cyber security. Hoe kun je je als organisatie wapenen tegen hackers en hun aanvallen. Waar zitten de zwakke plekken en hoe ga je hier als organisatie mee om?

Georganiseerd door iSense ICT Professionals

We nodigen je graag uit voor de Security Summit! 

Je kan er niet omheen, het domineert de laatste tijd flink in het nieuws. We hebben het natuurlijk over cyber crime. Tijdens de eerste Summit van 2020 nemen de sprekers je mee in de wereld van cyber security. Hoe kun je je als organisatie wapenen tegen hackers en hun aanvallen.Waar zitten de zwakke plekken en hoe ga je hier als organisatie mee om? Dit en meer, op woensdag 22 januari!

Uiteraard is de Security Summit gratis te bezoeken. Ben je niet in staat om alle sessies bij te wonen? Geen probleem, je kunt zelf aangeven bij welke sessies je aanwezig wilt zijn!
Natuurlijk zorgen wij ook voor een heerlijk diner!

Programma:

15:00 - 15:30 | Inloop

15.30 - 16.30 | Sebastiaan Kors – Lantech
De opkomst en het veelvuldig gebruik van public en private cloud-infrastructuren is niet meer te stoppen, maar wat betekent dit voor de security? Sebastiaan vertelt je er alles over op 22 januari.

16.45 - 17.45 | Marco van Vliet – SQNetworks
Bedrijven zijn geen gat in de complexiteit van cyber security. Er is alleen een gedegen weerbaarheid en aanpak nodig. Marco legt in zijn sessie uit wat deze aanpak inhoudt en wat het causale verband is tussen continuïteit, cyber security, zichtbaarheid en stuurmiddelen.

17.45 - 18.45 | Diner 

18.45 - 19:45 | Jan Martijn Broekhof - Guardian360
Jan Martijn presenteert samen met Michiel Mak over vulnerability management, het betrappen van hackers en hoe scrum teams steeds veiligere software kunnen ontwikkelen.

19:45 - 20:30 | Borrel

Trap het nieuwe jaar goed af en schrijf je snel in!

woensdag 22 januari 15:00 - 20:30
Gouda
Hoofdkantoor iSense ICT Professionals
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.