Kennisontbijt: Modern Werken zoals jij dat wilt Flexibel, efficiënt en veilig.

Graag laten we je in één ochtend zien welke eenvoudige stappen jij kan zetten naar Modern Werken met Microsoft Teams zonder dat dit een heel groot maatwerkproject hoeft te zijn voor jouw organisatie.

Georganiseerd door MostWare | Inspireren met IT

De manier waarop we vandaag de dag werken en samenwerken wordt complexer en vraagt steeds meer van medewerkers. Toch hebben velen het idee dat ze teruggaan in de tijd als het gaat om hun werk. Vooral jonge, digitaal vaardige medewerkers verwachten dat hun werkomgeving net zo flexibel is als zijzelf zijn. Zij staan open voor nieuwe technologie, maken gebruik van verschillende applicaties en willen vrij zijn in hun keuze voor apparaten en communicatiemiddelen.

Bij MostWare hebben we de afgelopen jaren vele organisaties en medewerkers uit de meest uiteenlopende branches begeleid bij de overstap naar de cloud. Op basis van deze ervaring hebben we een gestandaardiseerde aanpak op basis van een volwassenheidsmodel ontwikkeld. Daarbij kijken we niet zozeer naar de technische aspecten, maar veel meer naar welk niveau je als organisatie wilt bereiken en wat er moet gebeuren om daar te komen.

Niet alleen een technisch feestje
Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor mensen en processen minstens zo belangrijk is als een zorgvuldige technische aanpak. Samen achterhalen we welke resultaten je wilt behalen en wat de voornaamste voorwaarden zijn. Staat beter en efficiënter samenwerken hoog op de agenda? Is het van belang dat medewerkers overal kunnen werken? Of zijn er werkprocessen die gedigitaliseerd en geautomatiseerd kunnen worden? Wat de aanleiding ook is, samen geven we modern werken via de cloud vorm.

woensdag 4 maart 08:00 - 10:30
Leiden
van der Helmlaan 1a, 2321EA Leiden
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
071-5791010

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.