Cloud Security (CCSK) online training

Unieke Cloud Security online training waarin u onder meer wordt opgeleid voor het officiële Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA)

Georganiseerd door International Management Forum

Het Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) van de Cloud Security Alliance (CSA) is volgens vooraanstaande onderzoekers de meest gevraagde cloud security certificering ter wereld! De Cloud Security Alliance (CSA) is een internationale, leveranciersonafhankelijke en not-for-profit organisatie met als doel het promoten van best practices in cloud security en het opleiden en certificeren van IT professionals tot cloud security experts. De online Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK) training dient twee belangrijke doelen. Enerzijds u optimaal voorbereiden op het officiële CCSK examen. Anderzijds u begeleiden in het kunnen toepassen van de opgedane Cloud Security kennis in uw organisatie zodat de cloud sneller en beter geïmplementeerd kan worden. Vooral dit laatste is een absolute meerwaarde van deze online training. CCSK versie 4 is de meest recente update voorzien van vele actuele topics met elk hun security implicaties, zoals:

SDP (Software Defined Perimeters) en SDN (Software Defined Networking)
CASB (Cloud Access Security Broker)
AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)
Hybride cloud als een cloud migratie strategie
Resilience engineering, DevOps
Applicaties: IoT, Big Data, mobile
en vele andere topics
Na het behalen van het CCSK examen behoudt u uw titel voor de rest van uw leven. Aan uw titel zal wel een versienummer gegeven worden. Wanneer de Body of Knowledge in de toekomst verandert, zal vanzelfsprekend ook het CCSK examen aangepast worden.

donderdag 20 februari 00:00 - 00:00
e-learning
e-learning
€ 2.495,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.