Masterclass Privacy Governance

U bent als bestuurder verantwoordelijk voor de naleving van de AVG en u bent nieuwsgierig naar hoe u uw medewerkers kunt motiveren te handelen ‘in de geest van de AVG’. U bent manager of professional in het werkgebied Privacy & Data Protection

Georganiseerd door Security Academy

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is alweer geruime tijd in werking. Het is dus tijd om te beoordelen hoe uw organisatie er écht voor staat op het gebied van gegevensbescherming. Hoe zorgt u dat de zin en de onzin van de AVG van elkaar onderscheiden worden? Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers niet alleen de richtlijnen, procedures en afvinklijstjes opvolgen, maar handelen ‘in de geest van de AVG’?
Schrijf u nu in voor een unieke Masterclass waarin u in vier interactieve sessies ontdekt hoe u, door een risico gebaseerde benadering, de AVG voor uw organisatie kunt gaan laten werken. Maar ook welke verantwoordelijkheid de Functionaris voor Gegevensbescherming heeft en hoe zich dit verhoudt tot bestuurdersaansprakelijkheid (stakeholders, cirkel van invloed). Ook komt aan de orde hoe u de AVG integreert binnen de inrichting, besturing (governance) en beheersing van uw organisatie zodat uw organisatie qua AVG-volwassenheid richting een ‘in control statement’ kan groeien. En tot slot is er volop aandacht voor de vraag hoe u een organisatiecultuur creëert waarin gegevensbescherming integraal onderdeel vormt van de dagelijkse werkzaamheden van uw medewerkers.
Ter afsluiting vindt een Slot Event in het Grand Kasteel Woerden plaats, waarvoor u één of meerdere introducees mag uitnodigen.
In het Slot Event gaan we in gesprek met elkaar, zowel de vakspecialisten en bestuurders van de organisatie als de experts. Waar vinden we elkaar waar vullen we elkaar aan? Hoe borgen we privacy in de primaire processen in samenhang met organisatie-doelstellingen

woensdag 13 mei 16:00 - 22:00
Woerden
de Bleek 11
4975,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.