Voice Marketing & Chat in 1 Day 2020

Kom woensdag 27 mei naar het ‘Landgoed Leusderend’ voor Voice Marketing & Chat in 1 Day. Naast aansprekende keynote sprekers is er ook veel ruimte voor actuele break-out sessies met heldere praktijkvoorbeelden van o.a. Microsoft, DPG Media en Interpolis.

Georganiseerd door CustomerTalk

Voice en chat speelt een steeds grotere rol in het dagelijks leven. Voor marketeers betekent dat ze naar nieuwe manieren moeten zoeken om hun boodschap over te brengen. Voice marketing en chat is nog een vrij onbekende gebied en vergt een andere aanpak dan traditionele marketing. Hoe kan jij toch meegaan in deze ontwikkeling? En zet je voice & chat succesvol in?
Kom woensdag 27 mei naar het ‘Landgoed Leusderend’ voor Voice Marketing & Chat in 1 Day. Naast aansprekende keynote sprekers is er ook veel ruimte voor actuele break-out sessies met heldere praktijkvoorbeelden van o.a. Microsoft, DPG Media, Interpolis, Amsterdam UMC en Greenchoice. Welke ‘lessons learned’ zijn er inmiddels, wat zijn echte ‘insights’? Met gerichte tips en adviezen kun je na afloop ook in het eigen bedrijf aan de slag.
Deze tweede editie belooft een inspirerende dag te worden.

woensdag 27 mei 09:30 - 16:30
Leusden
Landgoed 'Leusderend'
€ 345, 00 (€50,- korting met kortingscode COMPVC50)
Website bezoeken
Inschrijven
31 (0)88 147 41 11

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.