Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE)

Deze Requirements Engineering en Management training bereidt u voor op het internationale IREB Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation examen

Georganiseerd door International Management Forum

Heldere, eenduidige requirements zijn essentieel voor het welslagen van uw ICT project(en). Het merendeel van de projecten zal - waarschijnlijk ook bij u - niet succesvol verlopen vanwege slecht geformuleerde eisen. Wilt u leren eenduidige en begrijpelijke requirements op te stellen, dan is dit de training voor u.
De Nederlandstalige Requirements Engineering en Management training is tevens een uitstekende voorbereiding op het Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation examen en voldoet aan de eisen die door IREB zijn gesteld. Deze Requirements Engineering en Management (IREB-CPRE) training is een training waardoor u als professional, werkzaam op het gebied van Requirements Engineering, kunt worden gecertificeerd. De training behandelt zowel de internationale terminologie als de standaarden, technieken en methoden op het gebied van Requirements Engineering en Management. Het internationaal erkende examen wordt afgenomen door het exameninstituut iSQI (International Software Quality Institute). Het multiple choice examen duurt 75 minuten. Het examen is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Het examen zit niet bij de training ingebrepen. U kunt uw examen zelf inplannen via Pearson Vue. Het Foundation level certificaat ontvangt u voor de rest van uw leven.

woensdag 8 april 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Centraal in het land
€ 2.180,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.