Certified Cost Technician (CCT) in de praktijk

De enige opleiding ter wereld waarin de praktijk van de Cost Technician centraal staat en waarin u tevens wordt opgeleid voor het officiële Certified Cost Technician (CCT) examen van de AACE (de International Association of Cost Engineers)

Georganiseerd door International Management Forum

Als u (nog) niet aan de examenvoorwaarden van de Certified Cost Professional (CCP) certificering voldoet, is het behalen van het Certified Cost Technician (CCT) certificaat een goede keuze. Het belangrijkste verschil tussen de examenvoorwaarden van de Certified Cost Professional (CCP) en de Certified Cost Technician (CCT) is - behalve de inhoud van het examen - dat u geen technische paper hoeft in te dienen. Daarnaast zit er een verschil in het aantal jaren werkervaring en opleiding dat vereist is. Meer informatie over de Certified Cost Professional (CCP) opleiding vindt u hier. De Certified Cost Technician (CCT) opleiding is geschikt voor iedereen die lid is van een team dat industriële projecten uitvoert. Wij denken dan met name aan
cost controllers, project engineers, (cost) estimators, project managers, project cost engineers, leden van verkoopafdelingen, leden van een aanbestedingsteam, werkvoorbereiders en aan iedereen die betrokken is in technische projecten, cost estimation, cost control en planning en contract management.

woensdag 30 september 09:00 - 17:00
Rotterdam
Rotterdam
€ 4.950,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.