Certified Cyber Defender

U wilt én kunt zich snel ontwikkelen tot een all-round cyber security professional U heeft een aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau om het hoge tempo van deze fast track met veel zelfstudie goed te kunnen volgen

Georganiseerd door Security Academy

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

Deze fast track cursus is bij uitstek geschikt voor mensen die relatief nieuw zijn in het vakgebied en in een korte tijd in hoog tempo een brede basis in de Cyber wereld willen verkrijgen. U krijgt kennis en inzicht in de diverse deelgebieden van Cyber Security: Information Security, IT-Security, Privacy & Data Protection, Business Continuity en Crisis Management.
Met deze brede basis die u krijgt, kunt u zich vervolgens specialiseren in het deelgebied waar uw specifieke voorkeur ligt. Dat kan met een van onze opvolgende Practitioner cursussen.
Na het behalen van het officiële SECO-Institute examen, mag u zich S-CCD noemen waarmee u aantoont breed onderlegd te zijn in het Cyber Security werkveld.

Aanpak
In deze fast track cursus worden de volgende SECO-Institute Foundation certificeringscursussen behandeld:
Information Security Foundation
IT-Security Foundation
Privacy & Data Protection Foundation
Business Continuity Foundation
Crisis Management Foundation

Door het hoge tempo (2x zo snel als normaal) wordt verwacht dat u zich voor de lesdag goed voorbereidt. Tijdens de cursus leidt de docent u door de belangrijkste concepten van de diverse onderwerpen.

vrijdag 8 mei 09:00 - 17:00
Virtual Classroom
de Bleek 11
4250,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.