Informatiestrategie, Data Governance en Master Data Management

n dit seminar wordt een innoverende aanpak belicht die u niet alleen helpt een strategisch informatiebeleid uit te stippelen maar deze ook doelmatig leert implementeren en beheren.

Seminar
Georganiseerd door Adept Events

Zoals voor alle bedrijfsmiddelen geldt, dient de bijbehorende strategie goed aan te sluiten bij de algemene bedrijfsstrategie. Wat zijn de strategische informatiebehoeften en hoe vertalen die zich naar de bestaande informatiesystemen en documenten? Het is essentieel om een goed inzicht te hebben in het hoe, het waar en tegen welke prijs informatie en informatietechnologie kunnen bijdragen tot de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. Dit seminar gaat dieper in op elk van deze vragen en verschaft u de nodige inzichten en werkmethodes die u toelaten om binnen uw eigen organisatie te komen tot een gedegen informatiestrategie. Er moet daarbij voldoende aandacht uitgaan naar het opzetten van actieplannen om de doelstellingen en aspiraties van de organisatie op het vlak van informatiebeleid te bewerkstelligen. Door werk te maken van dit aandachtgebied kan de organisatie, en op hun beurt ook alle belanghebbenden en business partners, rekenen op kwalitatief hoogstaande informatie.
Het seminar is van groot belang voor degenen die actief bezig zijn met Informatiebeheer zowel aan de kant van de business als binnen IT. CIO’s, zij die verantwoordelijk zijn voor de IT of business strategie, eenieder die al actief bezig is met master of reference data of gebruik wenst te maken van een service oriented architectuur, Informatie-architecten, Enterprise architecten, Business architecten, IT consultants, Business Information Managers, Business Analisten, BICC Managers, DBA’s en Data Analisten.

dinsdag 1 december 09:30 t/m woensdag 2 december 17:00
Utrecht
Van der Valk Hotel Utrecht
€ 1215 early bird / € 1350 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.