Encryptie & PKI Practitioner

U wilt zich gaan verdiepen in encryptie en public key infrastructure (PKI) U heeft de taak cryptografie, sleutelbeheer of certificaatbeheer te implementeren binnen uw organisatie en u wilt graag meer leren over deze technieken

Georganiseerd door Security Academy

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.
Encryptie, digitale handtekeningen en certificaten worden veelvuldig gebruikt voor het waarborgen van vertrouwelijkheid en authenticiteit in IT-omgevingen. In deze cursus wordt ingegaan op de verschillende basistechnieken van cryptografie en de praktische inzetbaarheid ervan.
In drie dagen wordt er op een duidelijke manier uitgelegd wat cryptografie is, zonder al te diep in de techniek en de wiskunde te duiken. De focus ligt de toepassing; er wordt besproken in welke situaties en onder welke omstandigheden de diverse technieken gebruikt kunnen worden. Met diverse oefeningen krijgt u direct gevoel voor de praktische aspecten.
In het bijzonder wordt er gekeken naar de technische én organisatorische aspecten van een public key infrastructure (PKI). Er wordt stilgestaan bij de verschillende rollen – zoals CA en RA – en de aandachtspunten voor hun processen. Ook wordt de technische werking van certificaten en het gebruik daarvan in TLS uitgebreid behandeld.
Na het volgen van deze cursus kunt u meepraten met de security-specialisten en afgewogen advies uitbrengen over de keuzes bij beleid en implementatie van cryptografie.
Doelgroep
De cursus Encryptie en PKI Practitioner is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met cryptografie of digitale certificaten.

woensdag 13 mei 09:00 t/m vrijdag 15 mei 17:00
Virtual Classroom
de Bleek 11
1950,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.