PROTECT 2020 SecurityTalks

Het centrale thema binnen PROTECT 2020 SecurityTalks is hoe bedrijven met de juiste voorbereiding en technologie tijdswinst kunnen boeken om zich te kunnen beschermen tegen een cyberaanval. Externe sprekers belichten in korte sessies hun expertise.

Georganiseerd door Motiv

PROTECT 2020 is hét event over security. Een week lang verzorgen presentator Rens de Jong (BNR Nieuwsradio, RTL-Z) en tafelheer Bastiaan Bakker (Motiv) iedere ochtend van 10:00 tot 12:00 uur een interactieve online uitzending met keynotes van belangrijke opiniemakers, technologiepartners en interactieve napraatsessies met sprekers en het publiek thuis.

De live SecurityTalks hebben elke dag een ander thema. Zo staat op maandag de evolutie van cybercrime centraal. Peter Zinn, oud cybercop, laat zien dat de methoden van overheidsinstanties na verloop van tijd door cybercriminelen worden gekopieerd. Hoe dient het Nederlandse bedrijfsleven daar in de toekomst op te reageren? Op dinsdag wordt er gesproken over het realiseren van een integrale securitybenadering. Aan de verschuiving van reactief naar proactief en preventief securitybeleid wordt op woensdag aandacht besteed, terwijl op donderdag oog is voor beveiligingsarchitecturen. De week wordt op vrijdag afgesloten met een keynote van Ted Jansen, Chief Section Management Information bij het Ministerie van Defensie, over paralellen tussen cybersecurity en het (militaire) verleden en belangrijke leringen die we hieruit kunnen trekken.

Deelnemers kunnen middels de interactietool BuzzMaster online meepraten, stemmen en vragen stellen. Het evenement richt zich op CIO’s, CTO’s, CISO’s en security professionals. De sessies vinden online plaats.

maandag 25 mei 10:00 t/m vrijdag 29 mei 12:00
IJsselstein
Live via https://www.motiv.nl/evenement/motiv-protect-2020/
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0306877007

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.