The Next-Gen Data Center

Wordt het tijd om verouderde IT-infrastructuur te vervangen? Dan sta je voor een lastige keuze. Kies je voor on-premises of cloud, of voor allebei? In dit webinar geven experts van HPE & Microsoft nieuwe inzichten over de IT-infrastructuur van de toekomst

Webinar
Georganiseerd door Hands on Information Management

Nieuwe technologische ontwikkelingen bieden enorme kansen, maar stellen organisaties tegelijkertijd voor grote uitdagingen. Om moderne (cloud)technologie goed te integreren met bestaande on-premises omgevingen is het nodig om traditionele denkwijzen overboord te gooien. Wanneer het tijd wordt om je verouderde serveromgeving met SAN te vervangen sta je voor een lastige keuze. Kies je voor on-premises of cloud, of voor een mix van beide? Kortom, hoe hak je jouw datacenterknoop door?

Het klinkt misschien complex, maar het antwoord is eenvoudiger dan je denkt. Samen met experts van Hewlett-Packard Enterprise en Microsoft praten wij je bij over de IT-infrastructuur voor de toekomst. Met het beste van on-premises én het beste van cloud.

Dit event is voor IT-managers en systeembeheerders die de stap willen zetten van een traditionele serveromgeving met SAN naar een toekomstbestendige, high-performance,
IT-infrastructuur, die kostenefficiënt en schaalbaar is. Ontdek de mogelijkheden van een Hyper Converged Infrastructure (HCI)-oplossing op basis van Microsoft-technologie. Laat je inspireren door praktijkcases en de voordelen van Azure Stack HCI voor jouw organisatie. Krijg praktische tips en deskundig advies van onze experts.

Reserveer de datum en kijk mee via de live stream op donderdag 25 juni a.s. om 13:00 uur. Meld je vandaag nog aan. Deelname is gratis.

donderdag 25 juni 13:00 - 15:00
Online seminar
Online seminar
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.