Master in Cyber Security

Deze internationale universitaire deeltijdopleiding Master in Cyber Security leidt u via e-learning op voor de Master titel in Cyber Security

Georganiseerd door International Management Forum

In samenwerking met een van de meest vooraanstaande Amerikaanse universiteiten kunt u zich nu inschrijven voor de academische Master in Cyber Security opleiding. De Master in Cyber Security is een academische deeltijdopleiding via e-learning die tegemoetkomt aan de sterk toenemende behoefte aan vakkundige Cyber Security Professionals met een internationale blik. De Master in Cyber Security opleiding bestaat uit 12 vakken. Elk vak beslaat 9 weken. Aan de start van ieder vak ontvangt u een uitgebreide syllabus met een gedetailleerde beschrijving van wat er van u verwacht wordt en wanneer. Een vak kan bestaan uit online colleges, literatuurstudies, quizzen, papers, discussies, etc. De toetsing verschilt per vak en bestaat uit meerdere componenten, bv. papers, (korte) tentamens en deelname aan online groepsdiscussies. U moet rekenen op een tijdsbesteding per vak van plm. 20 uur per week. Deze uren zijn door de universiteit vastgesteld.
Die tijd is zeker reëel en noodzakelijk. E.e.a. is evenwel sterk afhankelijk van uzelf en van het vak dat u volgt.
Gezien de modulaire opzet van de Master in Cyber Security is het mogelijk om 5 keer per jaar in te stappen. De ervaring leert dat plm. 75% van alle studenten de volledige Master opleiding volgt. De overige 25% betreft parttime cursisten die het Certificate in Cyber Security - Threat Detection willen behalen en/of één of meerdere vakken volgen.

maandag 17 augustus 09:00 - 17:00
e-learning
e-learning
€ 28.800,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.