Enterprise Content Management (ECM) training

De Enterprise Content Management training leidt op voor de officiële ECM Master certificering van AIIM

Georganiseerd door International Management Forum

De Engelstalige Enterprise Content Management (ECM) training biedt u het volledige theoretische kader dat u in staat stelt het geheel van informatie in de organisatie (in samenhang met relevante componenten en technologieën) te managen. Hiermee wordt bedoeld Electronic Document Management, Modern Records Management (MRM), Workflow, Business Process Management (BPM), Web Content Management, Collaboration en Digital Asset Management. De centrale vraag tijdens deze opleiding is waarom, wat en hoe u Enterprise Content Management optimaal in uw organisatie implementeert. De Enterprise Content Management (ECM) training dekt het volledige kader van Enterprise Content Management af en leidt tevens op tot ECM Practitioner (ECMp) en ECM Specialist (ECMs). De Enterprise Content Management training is onder andere interessant voor Business Managers, IT Managers, Compliance Officers, Risk Managers, Records Management Professionals, maar ook voor solution integrators en providers, sales consultants, project managers en technische staf. De ECM certificering staat garant voor een internationaal aantoonbaar kwaliteitsniveau.
U positioneert uzelf definitief als ECM professional binnen het vakgebied.
U bent op de hoogte van de 'real world solutions' en 'best practices' voor de uitdagingen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt.
U komt in contact met ECM topexperts in het vakgebied die openstaan voor inhoudelijke discussie.
U heeft toestemming om de officiële logo's van AIIM op al uw communicatie-uitingen (business cards, e-mail, e.d.) op te nemen.

maandag 23 november 09:00 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
€ 3.480,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.