Cyber Security Fundamentals training en certificering

Deze Cyber Security training leidt mede op voor het wereldwijd erkende Cybersecurity Fundamentals (CSX) certificaat van ISACA

Georganiseerd door International Management Forum

Het Cybersecurity Fundamentals (CSX) certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's Cybersecurity Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van cyber security professionals wereldwijd. De Cybersecurity (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (cyber) security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cybersecurity Fundamentals (CSX) training is op kennis gebaseerd terwijl de Cybersecurity Practitioner (CSX) training op skills gebaseerd is. De Cyber Security Fundamentals training behandelt met name de technische aspecten van cyber security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen behandeld, t.w.:

Cyber security concepts
Cyber security architecture principles
Security of networks, systems, applications and data
Incident response
Security implications and adoption of evolving technology
Het Cybersecurity Fundamentals (CSX) programma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van cyber security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cybersecurity Fundamentals (CSX) examen.

dinsdag 27 oktober 09:30 - 17:00
Centraal in het land
Centraal in het land
€ 3.480,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.