Introduction to AI and Machine Learning

Maak kennis de innovatiefste technologieën van dit moment: Machine Learning en Artificial Intelligence. De workshop is een mooie springplank naar verdere trainingen. Meld je gratis aan voor deze workshop met de promotiecode: WorkshopFree20

Workshop
Georganiseerd door Global Knowledge

Maak kennis de innovatiefste technologieën van dit moment: Machine Learning en Artificial Intelligence.

De workshop Introduction to AI and Machine Learning van Global Knowledge op 19 augustus is een mooie springplank naar verdere trainingen over Machine Learning en Artificial Intelligence.

Tijdens deze interactieve workshop leer je wat je met Machine Learning en Artificial Intelligence kunt, hoe deze technologieën zijn ontstaan en welke rol ze spelen in Big Data en Internet of Things. Krijg inzicht waarom het juist nu mogelijk is om met een kleine investering te starten met Artificial Intelligence en Machine Learning.

Ontdek tools waarmee je met Machine Learning en AI aan de slag kunt én leer welke algoritmes er beschikbaar zijn voor je Machine Learning toepassingen. Je bent in handen van ervaringsdeskundige Marcel Punselie, die zelf werkzaam is als IT-architect.

Deze workshop is geschikt voor business managers, product owners, IT-managers, ontwikkelaars en architecten. Ontdek hoe eenvoudig werken met Artificial Intelligence en Machine Learning kan zijn.

Datum: woensdag 19 augustus

Tijd: 09:00 – 11:00

Trainer: Marcel Punselie

woensdag 19 augustus 09:00 - 11:00
Global Knowledge
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.