Hoe voorkom ik ransomware?

Het gebruik van ransomware is tussen 2018 en 2019 verdubbeld en ook dit jaar weer volop in het nieuws. Hoe voorkomt u deze cyberincidenten en wat kunt u als organisatie doen om u goed te beschermen? Vraag het een ethisch hacker!

Webinar
Georganiseerd door Insight

Smartphones, tablets en andere mobiele devices verbeteren de dienstverlening, verhogen de productiviteit en vergroten de tevredenheid van eindgebruikers. Maar ze vergroten ook het risico op cybercriminaliteit zoals ransomware. Het gebruik van ransomware, waarbij IT-systemen worden platgelegd en pas weer worden vrijgegeven als daarvoor wordt betaald, is tussen 2018 en 2019 verdubbeld en deze opmars lijkt niet te stuiten. Hoe voorkomt u deze cyberincidenten en wat kunt u als organisatie doen om u goed te beschermen?

Op woensdag 30 september aanstaande van 11:00u tot 12:00u organiseert Insight samen met Barracuda een webinar met thema: ‘Hoe voorkom ik ransomware?’ Pak nu uw kans om vragen te stellen over hacking, ransomware, en cybercriminaliteit aan de ethisch hacker van DigiD en het elektronisch patiëntendossier.

Agenda: Introductie; Ransomeware: een groeiende bedreiging; Wat kunt u als organisatie doen; Ingezonden vragen; Open paneldiscussie

Specialisten:
Erik Westhovens - Security Technical Architect, Insight (& voormalig ethisch hacker) en Stefan van der Wal - Pre-sales Consultant, Barracuda Networks

woensdag 30 september 11:00 - 12:00
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.