Opleiding Certified Data Engineering Professional (CDEP)

Je krijgt een introductie in de concepten die er toe doen in het data engineering vakgebied. De modules zijn een mix van theorie en praktijkopdrachten. Met behulp van voorbeeldcode kun je de eerste stappen maken als data engineer.

Georganiseerd door DIKW Intelligence

Je gaat 12 weken, 1 dag in de week, op locatie of online aan de slag. Op de overige dagen kun je je lessen voorbereiden of aan opdrachten werken voor enkele uren op de dag. De opleiding bestaat uit presentaties, cursusmateriaal, voorbeelden en opdrachten. Je krijgt een introductie in de concepten die er toe doen in het data engineering vakgebied. De modules die dan volgen zijn een mix van theorie en praktijkopdrachten. Met behulp van voorbeeldcode kun je de eerste stappen maken als data engineer, daarna ga je al snel zelf aan de slag om je eigen code te ontwikkelen. Alle voorbeelden en het cursusmateriaal zijn direct bruikbaar, ook na de cursus een waardevolle asset als ‘snel starter’ voor je nieuwe data engineering projecten! Een onmisbare toolbox voor een snelle start van je project.
Een belangrijk onderdeel is de praktijkopdracht: de laatste 5 weken ga je onder begeleiding van de DIKW coaches je eigen data engineering project vormgeven. Je zult niet de eerste zijn die hiermee een daverende businesscase voor de investering in deze cursus realiseert!

donderdag 7 januari 09:30 t/m donderdag 1 april 16:30
Nieuwegein
Wattbaan 1, Nieuwegein
EUR 6600,- excl. BTW
Website bezoeken
Inschrijven
0303078740

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.