SIDN Inspire 2020

Een livestream-event waarbij een aantal gerenommeerde experts het gesprek met elkaar aangaan over de invloed van de huidige situatie op onder andere onze economie, digitale infrastructuur, hosting en (cyber)security.

Georganiseerd door SIDN

Op 26 november organiseren we voor het eerst SIDN Inspire. Een livestream-event vanuit Industrial Studios in Arnhem waarbij we een aantal gerenommeerde experts, zoals Jaya Baloo (cybersecurity-expert), Mathijs Bouman (journalist, econoom), Farid Tabarki (trendwatcher) en Mirjam Bink (Co-Founder / Vicevoorzitter ONL voor Ondernemers) aan tafel hebben om het gesprek aan te gaan over de invloed van de huidige situatie op onder andere onze economie, digitale infrastructuur, hosting en (cyber)security. Daarnaast kijken we ook vooruit, wat gaat de toekomst ons brengen, wat betekent dit voor de branche en welke kansen biedt dit voor ondernemers?

Programma:

15:00 - 15:30 uur
Online inloop

15:30 - 15:45 uur
Opening door presentator en discussieleider Chris van 't Hof

15:45 - 17:15 uur
Hoofdprogramma SIDN Inspire

Gasten: Roelof Meijer (Tafelheer en CEO van SIDN); Mathijs Bouman (Econoom en journalist); Farid Tabarki (Trendwatcher); Jaya Baloo (Chief Information Security Officer); Mirjam Bink (Co-Founder / Vicevoorzitter ONL voor Ondernemers)

17:15 - 17:30 uur
Afsluiting

donderdag 26 november 15:00 - 17:30
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.