CTS Talks | Hoe VidaXL haar datagedreven koers doorzet met SAP op Google Cloud

De on-premise IT-infrastructuur van VidaXL belemmert hun groeiambities. Daarom besloot CIO Ted van Dongen om alles over te brengen naar Google Cloud, inclusief hun SAP workloads. We gaan met hem in gesprek. Kijk & luister gratis mee.

Webinar
Georganiseerd door Cloud Technology Solutions Nederland

VidaXL is een snelgroeiende internationale online retailer die een breed scala aan producten aanbiedt in categorieën als meubels, huis en tuin, sportartikelen, hardware en nog veel meer. Dit doen zij momenteel in 31 verschillende landen, met 1600 mensen, kantoren en magazijnen over de hele wereld. Dagelijks zijn ze bezig hun productgroepen, nieuwe kanalen en nieuwe markten uit te breiden.

De on-premise IT-infrastructuur van VidaXL belemmerde deze groeiambities. Om schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid, continuïteit en flexibiliteit te bieden, besloten zij om alles over te brengen naar Google Cloud, inclusief hun SAP workloads. Dit met als uiteindelijke doel: het worden van een datagedreven organisatie.


In deze eerste CTS talks gaan we met Ted van Dongen, CIO van VidaXL, in gesprek over de totstandkoming van de cloudstrategie van VidaXL, waarom zijn keuze is gevallen op Google Cloud, welke nieuwe businessinzichten SAP op Google Cloud meebrengt voor VidaXL, hoe VidaXL nu datagedreven beslissingen kan maken en zijn langetermijnvisie over datagedreven organisaties in retail.

Meld je aan om digitaal mee te kijken en luisteren!

dinsdag 16 februari 16:00 - 16:45
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0) 20 333 7500

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.