Webinar: Accelerate your implementation of Windows Virtual Desktop with Liquit

In dit webinar deelt onze WVD-specialist Benno Rummens zijn implementatie-ervaringen én staat hij stil bij de meest voorkomende uitdagingen binnen een WVD-implementatie: het deployen en managen van applicaties en images.

Webinar
Georganiseerd door Login Consultants

Windows Virtual Desktop (WVD) is populairder dan ooit. Zeker nu de coronacrisis voortduurt en de vraag naar een geoptimaliseerde en veilige remote werkplek toeneemt. Overweegt ook jouw organisatie de inzet van WVD of sta je aan de vooravond van een uitrol? Dan mag je dit webinar op donderdag 11 februari niet missen!

In dit webinar deelt onze WVD-specialist Benno Rummens zijn implementatie-ervaringen én staat hij stil bij de meest voorkomende uitdagingen binnen een WVD-implementatie: het deployen en managen van applicaties en images. Een complexe uitdaging waar een brede kennis van Azure, applicatie deployment en scripting voor nodig is.

Ontdek in dit webinar welke methodes Benno heeft toegepast tijdens zijn WVD-implementaties en hoe hij Liquit heeft ingezet om deze uitdaging te tackelen.

donderdag 11 februari 10:00 - 11:00
Microsoft Teams
Microsoft Teams
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
088-5949000

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.