Webinar: Beter samenwerken in Power BI | iqbs Business Intelligence

In een reeks van webinars ontdek je hoe je Power BI nóg sneller en beter inzet door samen te werken aan je rapportages. Tijdens de volgende webinar laten we je zien hoe goed Power BI is geïntegreerd in de functionaliteiten van Microsoft.

Webinar
Georganiseerd door iqbs solutions

Dat je met Power BI veel kunt, is inmiddels duidelijk. Het brengt je meer inzicht in jouw financiële data maar legt ook verbanden die je voorheen niet scherp had. In een financiële functie is Power BI al bijna niet meer weg te denken, maar hoe zorg je er nu voor dat andere afdelingen in jouw organisatie ook van deze inzichten gebruik kunnen maken? Door de juiste tools en security te gebruiken wordt samenwerken met Power BI in verschillende functies een fluitje van een cent.

Je kunt een fantastische, naadloze integratie verwachten met samenwerkingsplatformen als SharePoint en Teams. Wel zo handig als je collega’s van andere afdelingen wat minder thuis zijn in Power BI maar wel veel werken met Teams.

Hoe zorg je ervoor dat ook deze collega’s de inzichten krijgen die ze nodig hebben in hun functie? Welke informatie wil je delen? Welke vorm van delen maakt het voor deze collega het meest werkbaar? De interactieve visualisaties van Power BI zijn gemaakt om door iedereen begrepen te kunnen worden! De uitdaging zit erin welke visualisaties je op welke manier kunt delen. We laten je graag zien wat hiervoor de beste mogelijkheden zijn.

donderdag 4 februari 13:00 - 14:00
Bunnik
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.