Innovatie in Manufacturing & Logistics

Terwijl onze deskundige sommelier je kennis laat maken met vier fantastische wijnen, geeft Google Expert Sien Legouit waardevolle inzichten over de technologietrends in 2021 voor manufacturing en logistics.

Georganiseerd door CTS

Doe mee met onze wijnproeverij op afstand.
Krijg de kans om te netwerken met collega-industrieleiders en ontdek hoe data & technologie gebruikt kunnen worden om de industrie te innoveren.

We nodigen je graag uit om samen samen met andere eindbeslissers uit de manufacturing en logistics markt te sparren over hoe data en technologie gebruikt kunnen worden om standaardisatie, compliance, duurzaamheid, planning en routing te verbeteren. Hoe zetten anderen data & technologie in en welke uitdagingen komen zij tegen?

Google experts zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat geen enkele technologie-vraag onbeantwoord blijft en je de middag afsluit met nieuwe energie. Dit alles onder het genot van een paar glazen goede wijn, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft!

We zouden het heel leuk vinden als je deel uit wilt maken van het gesprek. Er zijn 10 digitale plekken beschikbaar. Vol = vol, maar uiteraard kunnen er extra sessies gepland worden!

donderdag 20 mei 16:00 - 18:00
Online
https://landing.cts.co/nl/innovatie-manufacturing-logistics
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0638921825

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×