Pizza / Bier: OpenEdge Disaster Recovery en High Availability

Het volgende webinar in onze reeks OpenEdge-webinars vindt plaats op 11 mei om 14:00 uur. Tijdens het webinar komt het volgende onderwerp aanbod: OpenEdge Disaster Recovery en High Availability

Webinar
Georganiseerd door Progress

Wij willen u graag uitnodigen voor het webinar OpenEdge Disaster Recovery en High Availability. Het webinar vindt plaats op donderdag 11 mei om 14:00 uur.

24/7 operaties worden steeds belangrijker in een wereld die ‘altijd online’ is, of in ieder geval zou moeten zijn. In de afgelopen OpenEdge releases (11.7 en 12.x) zijn er meerdere productverbeteringen toegevoegd aan onder andere OpenEdge Replication om disaster recovery en high availability scenario’s beter te kunnen ondersteunen.

Tijdens deze technische sessie zullen deze verbeteringen besproken worden en waar mogelijk ook getoond in de vorm van een demo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Replication Target Synchronization, Replication AI-streaming en automatische ABL Client failover mogelijkheden.

Kunt u er helaas niet bij zijn? Schrijf u dan toch in en u ontvangt na het webinar automatisch een e-mail met de link naar de opname.

dinsdag 11 mei 14:00 - 15:00
online
online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
010-2865700

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×