Krachtige, kosteneffectieve monitoring voor MSP's

Biedt je als Managed Service Provider netwerk monitoring diensten aan jouw klanten als onderdeel van jouw dienstverlening (SLA) of zoek je naar manieren om meer services aan te bieden? Wil je niet vooraf investeren, maar enkel betalen naar gebruik? Dan is

Webinar
Georganiseerd door Progress

De WhatsUp Gold MSP editie biedt een centrale NOC om gedistribueerde en gemengde klantomgevingen te monitoren. Het grote voordeel van dit model is dat je als MSP partner alle WhatsUp Gold functionaliteit tot je beschikking hebt, maar enkel betaalt voor wat je werkelijk gebruikt.

Schrijf je in voor ons webinar en ontdek:
• Hoe je met de MSP versie van WhatsUp Gold toegang hebt tot alle functionalitiet.
• Hoe je inzicht hebt in het gebruik van cloud resources en de tarieven voor facturering.
• Hoe je met de MSP versie van WhatsUp Gold alleen betaald voor wat er daadwerkelijk wordt gebruikt.
• Hoe je met WhatsUp Gold elke mix van netwerken, servers, apparaten, virtuele machines, applicaties, verkeersstromen en configuraties in Windows-, LAMP- en Java-omgevingen kunt monitoren.
• Hoe onze gedistribueerde implementatie overlappende (niet-unieke) IP-adressen ondersteunt en biedt de mogelijkheid om zowel on-premise als cloud implementaties vanaf 1 console te monitoren.

P.s. Kun je niet bij het webinar zijn in verband met andere afspraken, schrijf je dan toch in, dan sturen wij de opnames na.

donderdag 27 mei 12:00 - 12:30
online
online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
010-2865700

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×