Webinar/online workshop​​ ​Chromebooks in de zorg

Op 22 juni organiseren wij een webinar/online workshop omtrent Google Chromebooks in de gezondheidszorg. Voorafgaand aan de sessie brengen we graag een Chromebook bij je langs! Schrijf je snel in want het aantal deelnemers is beperkt.

Webinar
Georganiseerd door Tech Bakery

Een Chromebook is een laptop die draait op Chrome OS, een besturingssysteem dat is ontwikkeld door Google. Een Chromebook is zeer eenvoudig en veilig in gebruik en stelt zorgmedewerkers in staat om vanaf verschillende locaties, zowel online als offline de benodigde informatie en applicaties te raadplegen.

Op een Chromebook installeer je programma's niet zoals op andere laptops. Je gebruikt internetapplicaties uit de Chrome Web Store. Doorgaans gebruiken zorgmedewerkers de computer om e-mails te checken, wat op te zoeken, documenten te creëren, het ECD/EPD te raadplegen en te videobellen. Over het algemeen hebben zorgmedewerkers meer dan genoeg aan een Chromebook.

Dit blijkt ook zeker in de praktijk. Met het team van Tech Bakery hebben wij al meerdere zorginstellingen mogen helpen met het stroomlijnen van hun zorgprocessen. De zorg moet efficiënter en beter worden ingericht, de juiste technologie en IT-oplossingen dragen hieraan bij. In 2021 willen wij graag meer zorgorganisaties laten kennismaken met het gebruikersgemak van Chromebooks en hoe het gebruik van deze devices kan bijdragen aan het behalen van je organisatiedoelen.

Tijdens de sessie van 22 juni gaan we langs de verschillende extensies en zorgapplicaties zodat je ook echt een idee hebt van de look & feel en hoe snel alles werkt.

Wij brengen voorafgaand aan de sessie graag een Chromebook bij je langs! Deze mag je gebruiken tijdens de online workshop en komen wij later weer ophalen. Hierbij nemen wij uiteraard alle Corona-regels in acht. Schrijf je nu in middels de knop!

dinsdag 22 juni 15:00 - 16:30
Almere
Online evenement
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×