C/CISO (Certified Chief Information Security Officer)

Deze training, incl. het C/CISO (Certified Chief Information Security Officer) examen van EC-Council, voorziet informatiebeveiligingsmanagers van de meest effectieve tools om hun organisatie te verdedigen tegen cyberaanvallen.

Georganiseerd door IMF Academy

De Certified Chief Information Security Officer (C/CISO) certificering is ontwikkeld door de meest vooraanstaande information security specialisten ter wereld en is leveranciersonafhankelijk. Deze training wordt afgesloten met het internationaal erkende officiële C/CISO examen van EC-Council. C/CISO is de eerste internationaal erkende certificering waarmee u aantoont over vaardigheden te beschikken in zowel de ontwikkeling als de uitvoering van een (risicogebaseerde) information security management strategie, in overeenstemming met de organisatiedoelen. Deze C/CISO training is gebaseerd op de allernieuwste versie 3 en bevat:

Nieuwe onderdelen m.b.t. de AVG/GDPR. meer focus op (risico)management frameworks, zoals NIST, TARA, OCTAVE, FAIR, COBIT en ITIL, meer aandacht voor vendor management, een deep-dive in contract management, stap-voor-stap instructies voor het bouwen en onderhouden van een security programma, een blik op nieuwe technieken zoals Artificial Intelligence (AI), augmented reality, autonome SOCs, dynamic deception, enz. vanuit het niveau van de CISO.

maandag 18 oktober 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Nog te bepalen
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.