Webinar no-code software: 3 pijnpunten opgelost

In dit webinar leggen we uit hoe de nieuwe trend, no-code software,drie huidige frustraties van software oplost: legacy, traagheid en inflexibiliteit. Dit terwijl het ook helpt bij het verbeteren van je interne én externe digitale dienstverlening.

Webinar
Georganiseerd door Kotuur

“Software bouwen duurt zo lang en is zo complex, als het functioneert hoeven we toch niks te veranderen?”

Bovenstaande zin horen we wel eens langskomen bij organisaties. En dat is niet raar; standaardsoftware is inderdaad complex en is ook niet geschikt voor innovatie. Het is gebouwd voor de 80% ‘standaard’ functionaliteiten in een organisatie. De andere 20% is uniek per bedrijf en hier kan standaardsoftware niet op inspelen.

Deze tekortkomingen zorgen voor legacy software en een gebrek aan flexibiliteit en snelheid. Maar niet getreurd, er is een oplossing voor deze 3 pijnpunten. En die oplossing is no-code software. Met no-code software kun je binnen een week een applicatie maken, je kunt moeiteloos en zonder gevolgen aanpassingen doen, en wij beloven je dat Kotuur altijd gemakkelijk aanpasbaar zal blijven.

Zo vormt no-code software de oplossing voor de 3 pijnpunten rondom standaardsoftware: legacy, snelheid en flexibiliteit. Denk je dat je nu de clue van het webinar al weet? Dan heb je het mis. Je krijgt nog veel meer te horen.

In dit webinar illustreren we de benoemde tekortkomingen van standaardsoftware met praktische voorbeelden uit het dagelijkse leven en leggen we vervolgens uit hoe no-code software precies ervoor zorgt dat zowel je interne als externe digitale dienstverlening verbetert. We sluiten af met een live demonstratie van Seintje, dé klachtenmanagementapplicatie die wij in een week in elkaar hebben gezet.

donderdag 7 oktober 14:00 - 15:00
Online
Via Teams
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)26 365 356 0
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.