Zo automatiseer je processen zonder code met Power Platform

De apps en tools van Microsoft’s Power Platform maken het mogelijk om oplossingen te ontwikkelen, processen te automatiseren en je data te analyseren – zonder, of met weinig, code.

Webinar
Georganiseerd door c)solutions

De set van tools geeft je mogelijkheden om grote, maar ook kleinere processen te optimaliseren en versnellen. In onze webinar geven we je graag een behapbaar, maar sprekend, voorbeeld om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. We nemen je mee aan de hand van een case over het onboarden van een nieuwe medewerker.

De werving- en inwerkfase van een nieuwe medewerker levert altijd een hoop werkprocessen op. Nadat de recruiter de juiste kandidaat heeft geselecteerd, zijn er doorgaans nog verschillende afdelingen druk om alles in staat te stellen om de nieuwe kandidaat te verwelkomen – om nog maar niet over de onboarding te spreken die daarna weer komt. Zou het niet fijn zijn als een deel van deze processen geautomatiseerd kon worden?

Microsoft Power Platform biedt de tools om dit mogelijk te maken. Zo krijgt HR geautomatiseerd bericht zodra een nieuwe kandidaat is geselecteerd om bijvoorbeeld een personeelsnummer aan te maken, is IT vervolgens direct op de hoogte om een bedrijfsaccount op te zetten en kan op efficiënte wijze toegang worden geregeld voor de juiste interne services – en ga zo nog even door.

We leggen het graag uit aan de hand van deze praktische case, maar uiteraard staan we vooral stil bij de mogelijkheden die Power Platform ons biedt in verschillende functies en bedrijfstakken. We laten het je graag zien! Ontdek het tijdens onze webinar op 2 december.

donderdag 2 december 10:00 - 10:45
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.