Cursus Sparx Enterprise Architect 16

Online cursus waarin de belangrijkste functies van Sparx Enterprise Architect 16 worden uitgelegd. In deze intensieve hands-on workshop leert u analyseren, modelleren en simuleren met Enterprise Architect.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

In uw organisatie wordt waarschijnlijk reeds gewerkt met ArchiMate®, BPMN, DFD, UML of andere notatieformaten. Enterprise Architect van Sparx Systems is een tool die hard op weg is de internationale standaard te worden om al deze standaarden te modelleren en méér nog dan dat, deze onderling met elkaar te laten integreren. Zo kan Enterprise Architect meer dan 20 notatieformaten aan. Andere mogelijkheden binnen Enterprise Architect zijn informatie- en datamodellering, requirements management, strategische modellering, testmanagement en simulatie. Tijdens deze intensieve workshop door BPMN-specialist Christian Gijsels leert u de fijne kneepjes van Sparx Enterprise Architect te beginnen met de project structuur. De initiële opzet van een dergelijke omgeving is cruciaal voor alle toekomstige analyses. Door te werken met een centrale repository en elementen te herbruiken kan zeer veel nuttige informatie worden gegenereerd.

Wellicht bent u reeds Enterprise Architect gebruiker maar heeft u het gevoel dat u niet álles er uit haalt? In deze training worden de belangrijkste functionaliteiten van Sparx Enterprise Architect 16 uitgelegd, zodat een echte Jump Start kan worden gemaakt. In de hands-on workshop leert u efficiënt gebruik te maken van de functionaliteiten van Sparx Enterprise Architect en hoe u deze optimaal kunt toepassen in een single- of multi-project omgeving.

woensdag 16 maart 09:00 - 13:00
Online
Virtueel
€ 252 early bird / € 280 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.