CISO: cyber security strateeg bij uitstek!

In deze CISO (Chief Information Security Officer) training leert u om op strategisch en tactisch niveau cyber security op een gestructureerde wijze in te bedden in uw organisatie.

Georganiseerd door IMF Academy

Uw rol als CISO wordt steeds belangrijker en omvangrijker en de verwachtingen t.a.v. uw functie zijn torenhoog. Als CISO beheert u meer dan ooit een bedrijfskritische functie. De vraag naar hoogopgeleide CISO's is dan ook vele malen groter dan het aanbod. In deze hoogwaardige CISO training leert u o.a.:

Een strategie te ontwikkelen om de cyberrisico's van uw organisatie te beheersen. Een beleid op te stellen en uitvoering te geven aan de strategie. Risico analyses uit te voeren en te vertalen naar concrete adviezen en maatregelen. Kennis en inzicht te krijgen in cyber security en de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Daarnaast krijgt u een overzicht van alle (nieuwe) wet- en regelgeving, standaarden en normenkaders rondom informatiebeveiliging.

dinsdag 6 december 09:30 - 17:00
Centraal in het land
Nog te bepalen
€3480
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.