Master in Cyber Security

Deze internationale universitaire deeltijdopleiding Master in Cyber Security leidt u via e-learning in 2 tot 3 jaar tijd op voor de Master titel in Cyber Security.

Georganiseerd door IMF Academy

Uit tal van onderzoeken blijkt dat er een groot tekort is aan hoogopgeleide Cyber Security experts. Dit tekort zal alleen nog maar verder toenemen. Op Europees niveau wordt geschat dat er tegen 2022 een tekort van zo'n 350.000 (Cyber)Security specialisten zal zijn. Alle reden dus om nú uw Master in Cyber Security te behalen! In samenwerking met een van de meest vooraanstaande Amerikaanse universiteiten kunt u zich nu inschrijven voor de academische Master in Cyber Security opleiding. De Master in Cyber Security is een 2- tot 3-jarige academische deeltijdopleiding via e-learning die tegemoetkomt aan de sterk toenemende behoefte aan vakkundige Cyber Security Professionals met een internationale blik.

maandag 20 maart 00:00 - 00:00
Live Online
Live Online
€28800
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.