CISSP training en certificering

Deze intensieve CISSP training leidt u in 5 dagen op voor het officiële CISSP examen van (ISC)2. CISSP behoort tot één van de meest vooraanstaande (cyber)security certificeringen ter wereld!

Georganiseerd door IMF Academy

CISSP - Certified Information Systems Security Professional - is al jarenlang een van de best betaalde certificeringen in IT Security. Het CISSP examen is zwaar, maar de voordelen zijn er dan ook naar. Deze intensieve CISSP training voorziet in verdieping in en achtergrondkennis van informatiebeveiliging en leidt op voor het internationaal erkende en wereldwijd gewilde CISSP certificaat van (ISC)2. In de training wordt uitgebreid ingegaan op o.m. het opstellen van een informatiebeveiligingsbeleid, beveiligingsmodellen, risicomanagement en beveiligingsmaatregelen (in techniek, proces en organisatie). Alle onderwerpen worden opgehangen aan de zogeheten CIA driehoek (Confidentiality, Integrity, Availability).

maandag 18 juli 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Nog te bepalen
€4480
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.