AI walkinar met Future Facts in het Amsterdamse Bos

Tijdens het AI walkinar op donderdag 23 juni a.s. neemt Future Facts je mee op ontdekkingsreis. Onderweg word je bijgepraat over de verschillende facetten van Artificial Intelligence en geven de zeepkist-presentaties stof voor discussie!

Georganiseerd door Hot ITem

We staan er niet bij stil, maar Artificial Intelligence is steeds meer integraal onderdeel van ons dagelijkse leven. Het ontgrendelen van de telefoon met behulp van gezichtsherkenning, de chatbot op websites die best passende antwoorden op vragen geeft en de zelfrijdende auto; allemaal voorbeelden van de hedendaagse technologie.

Veel organisaties zijn op zoek naar de juiste inzet van nieuwe technologieën. Door processen slimmer en efficiënter te maken kun je niet alleen grote besparingen, maar ook duurzame groei realiseren. De eerste stappen zijn vaak al gezet, maar hoe zorg je er als organisatie nu voor dat AI structurele meerwaarde levert en hoe borg je dit in de huidige processen?

Tijdens het Future Facts Walkinar in het Amsterdamse Bos op donderdag 23 juni a.s. nemen wij je mee op ontdekkingsreis. Onderweg word je bijgepraat over de verschillende facetten van Artificial Intelligence. Elke groep wordt begeleid door een expert van Future Facts, die jouw specifieke vragen heel graag beantwoordt. De groepen zijn divers van samenstelling, waardoor je ook alle ruimte hebt om te netwerken. We sluiten de wandeling af met een gezellig hapje en drankje bij Restaurant De Bosbaan.

Op zoek naar inspiratie? Mis dan het Future Facts walkinar niet!

donderdag 23 juni 15:00 - 18:00
Amsterdam
Amsterdamse Bos (Bosbaan 4, Amstelveen)
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0205810220
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.