Certified Cloud Security Professional (CCSP)

In deze training wordt u opgeleid voor het internationale Certified Cloud Security Professional (CCSP) certificaat van (ISC)2. CCSP is de wereldwijde standaard voor (cloud) security professionals.

Georganiseerd door IMF Academy

In deze actuele Certified Cloud Security Professional training leert u cloud security en risico’s vanuit verschillende oogpunten bekijken en begrijpen. U zult de benodigde security controls in cloud omgevingen kunnen beoordelen en implementeren die vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid verzekeren. Daarnaast doet u hands-on ervaring op in een cloud security implementatie met behulp van daarvoor in de markt veelgebruikte producten.
U leert welke onderdelen van een cloud omgeving geaudit worden en hoe dit proces verloopt. Veder ontdekt u hoe u in de cloud om moet gaan met compliance en assurance.
Na deze training kunt u risk assessments uitvoeren op aanwezige en potentiële cloud omgevingen en leert u Service Level Agreements (SLA's) voor cloud omgevingen te ontwerpen.

maandag 5 december 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Nog te bepalen
€3980
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.