Webinar: Introductie tot Netwerk Detectie en Response Tools

In ons Engelstalige webinar op 9 augustus, Inleiding netwerkdetectie & response, nemen we NDR-tools onder de loep, demonstreren we de voordelen ervan en onderzoeken we hoe ze andere security oplossingen aanvullen, waardoor de beveiliging verbeterd.

Webinar
Georganiseerd door Progress

De sleutel tot een sterke netwerkbeveiliging is de mogelijkheid om een cyberaanval in een vroeg stadium te identificeren en snel te reageren op elke mogelijke bedreiging voordat de hackers uw bedrijfsomgeving binnendringen en controle krijgen over uw gegevens en systemen. Daarom spelen Network Detection and Response (NDR) tools zo'n belangrijke rol in de beveiliging.

In ons Engelstalige webinar op 9 augustus, Inleiding netwerkdetectie en respons, nemen we NDR-tools onder de loep, demonstreren we de voordelen ervan en onderzoeken we hoe ze andere security oplossingen aanvullen, waardoor de beveiliging verbeterd.
Kun je niet aanwezig zijn? Registreer je toch en wij sturen de opname na.

dinsdag 9 augustus 15:00 - 15:45
Online
Webinar
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.