Webinar SIEM en SOC voor gemeentes

In veel gemeentes speelt momenteel het vraagstuk hoe zij SIEM en SOC kunnen implementeren. In dit webinar vertellen we dat het uitrollen van een SIEM en SOC niet gecompliceerd en tijdrovend hoeft te zijn.

Webinar
Georganiseerd door PQR

Op 29 september zal PQR, samen met partner Rapid 7, laten zien dat de uitrol van een volledige SIEM en SOC dienst binnen drie dagen gerealiseerd kan worden. Bij veel gemeentes staat PQR bekend als strategisch partner voor het implementeren en onderhouden van hybride datacenteroplossingen en moderne werkplekken. Maar wist u al dat PQR gespecialiseerd is in security en bescherming tegen cyberaanvallen? In dit webinar op donderdag 29 september laten we zien hoe wij binnen drie dagen een volledige SIEM en SOC dienst realiseren voor uw gemeente. Zodat u op kortst mogelijke termijn de digitale weerbaarheid vergroot met intelligente monitoring, detectie en response oplossingen.
Dit webinar is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT- of security-rol bij gemeentes en andere organisaties in de lokale overheid.

donderdag 29 september 12:00 - 13:00
Online
Online
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.