Insight Security Event: The Best Kept Secret

Laat je bijpraten over de laatste security trends, preventie en detectie door specialisten van Microsoft en Insight, tijdens dit live event in Maarsen.

Georganiseerd door Insight

‘Cyberwaakhond waarschuwt voor gevaarlijk beveiligingslek.’
‘Hackers eisen 50 miljoen na ransomware aanval.’

Bovenstaande krantenkoppen zijn meer regel dan uitzondering tegenwoordig. Met een toename van zo’n 40% van cyberaanvallen in Nederland, is de kans groot dat u te maken krijgt – of al heeft gehad – met een cyberaanval. Een groter probleem is echter dat de meerderheid van bedrijven denkt de cybersecurity op orde te hebben, terwijl dit in de praktijk helaas niet het geval is.

Beantwoord voor uzelf eens de volgende vragen:
- Bent u weleens bang geweest geraakt te zijn door ransomware?
- Denkt u de juiste strategie te hebben en écht beschermd te zijn?
- Heeft u voldoende budget beschikbaar voor cybersecurity?

Het maken van de juiste strategische keuzes, rondom preventie en detectie, is bittere noodzaak om uw organisatie te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Het voorop blijven in cybersecurity en zeker zijn van een goede bescherming, is vandaag de dag even van de best bewaarde geheimen in het bedrijfsleven. Insight helpt graag bij het ontrafelen van dit geheim en geeft via verschillende specialisten belangrijke do’s en don’ts mee voor een gedegen cybersecurity strategie.

Tijdens het Cybersecurity Event ‘The Best Kept Secret’ op donderdag 29 september bij InnStyle in Maarssen, gaat onze moderator in gesprek met verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen. Zijn er momenten om vragen te stellen en is er tijdens de lunch de gelegenheid om met specialisten en vakgenoten in gesprek te gaan.

woensdag 28 september 09:30 - 14:30
Maarssen
InnStyle
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.